Volières en andere vogelverblijven

Vogels zijn er in alle soorten en maten. Daarom zijn volières van Otten Pet Cages altijd maatwerk, en degelijk vakwerk! We maken volières voor zowel binnen als buiten, voor o.a. groenscholen en particuliere vogelliefhebbers.

Volières op maat

Al onze volières kunnen indien gewenst worden voorzien van een waterdicht dak of een voederset. Ook bouwen wij speciale nachtverblijven met een vlucht naar het buitenverblijf via slim geplaatste luikjes. Als u meer eisen stelt aan de inrichting, dan denken we vanuit onze ruime ervaring graag met u mee.

vogel in geschiedenis blok

Sterke materialen

Een volière voor een ara of een andere papegaai is wel even wat anders dan een buitenverblijf voor vinken of kanaries. Een belangrijk onderdeel van een volière is dan ook het gaas, dat goed bestand moet zijn tegen de sterke snavel van sommige vogels. We geven u graag advies over de juiste maat en dikte van het gaas.

Vertel ons wat u zoekt

Kijk tussen onze voorbeelden om te zien wat we zoal hebben gemaakt voor tevreden klanten. Weet u wat u ongeveer zoekt, dan kunt u ons de maten en een aantal foto’s doorsturen via het contactformulier. Wij nemen dan contact met u op voor het bespreken van uw wensen.

Ons assortiment