Dierenhulpverlening

Otten Pet Cages werkt nauw samen met pensions en dierenasiels aan kwalitatieve opname en quarantaine verblijven voor allerlei dieren. We zijn de vaste leverancier voor alle locaties van de Dierenbescherming in zowel Nederland als Duitsland. En daar zijn we best trots op!

Partner in dierenwelzijn

Onze quarantaine verblijven zijn niet alleen stevig gebouwd, maar ook naadloos verlijmd. Zo worden kwetsbare dieren in de eerste dagen van hun opvang behoed voor infectiegevaar. Omdat er regelmatig wisseling is van dieren, moeten ook opvangverblijven snel en makkelijk schoon gemaakt kunnen worden. Ook daar hebben we speciale aandacht voor als partner in dierenwelzijn, we denken graag mee met uw wensen.

kat in geschiedenis blok

Hygiëne en veiligheid

Dierenasiels hebben vaak speciale wensen als het gaat om de inrichting van hun terreinen en gebouwen. We hebben de afgelopen 50 jaar veel ervaring opgedaan in het maken van speelweide afscherming, schaduwplaatsen, kenneloverkappingen, kattenrennen en hondenverblijven. We weten hoe belangrijk veiligheid en hygiëne is voor hun opname en quarantaine verblijven. Daarnaast denken we ook mee in oplossingen zoals zichtafscherming, doorgangsluiken en schaduwzeilen tegen de warmte.

Voorbeelden

Bent u nieuwsgierig wat we zoal kunnen bouwen voor dierenartsen, pensions en dierenasiels? Kijk dan eens tussen de voorbeelden om wat inspiratie op te doen. Daarna kunt u een afspraak maken om uw wensen met ons door te nemen. We maken graag kennis met u!

Ons assortiment