Opname en quarantaineverblijven voor dierenartsen

Sinds 1973 hebben we de ambitie om de beste dierenverblijven in de markt te maken. Onze professionele klanten halen wat dat aangaat het beste in ons naar boven. We gaan ver om de wensen van dierenartsen te vertalen naar vakkundig maatwerk.

knaagdier in geschiedenis blok

Geen naden

We zoeken de beste oplossing voor uw dierenartspraktijk, altijd met het oog op dierenwelzijn. Omdat we weten hoe belangrijk het voorkomen van infecties is, verlijmen wij bijvoorbeeld onze verblijven. Zonder (kit)naden immers geen ophoping van vuil, en dus veel minder infectiegevaar voor gewonde (en gezonde) dieren. Dit is zeer hygiënisch en zorgt voor een waterdichte situatie.

Extra opties

Voor onze opname en quarantaine verblijven en kennels gebruiken we sterke, duurzame materialen zoals aluminium en witte hpl platen. Indien gewenst ook leverbaar met RVS deuren, of geheel uit verzinkt staal. Ze kunnen worden voorzien van allerlei extra opties zoals bodemverwarming, zuurstofruitjes, geïntegreerde wandcontactdozen of een kastenwand.

Preferred supplier in Nederland en Duitsland

Onze hondenkennels, opname en quarantaine verblijven vindt u intussen in talloze dierenartsenpraktijken en pensions in ons land. Sinds enkele jaren zijn we tevens de vaste leverancier van Dierenhulpverlening in Nederland én Duitsland.

Partners

Zoekt u een no-nonsense bedrijf dat voor kwaliteit gaat en als echte partner met u meedenkt? Werkt u graag samen met vakmensen aan dierenwelzijn in uw praktijk? Dan maken we heel graag kennis met u. Bel of mail voor het maken van een afspraak, om uw wensen met ons te bespreken.

Ons assortiment