Knaagdierverblijven op maat

We bouwen al bijna 50 jaar dierenverblijven in alle soorten en maten. Ook voor het verblijf van knaagdieren zoals cavia’s, hamsters, konijnen, degoes, gerbollen of muizen heeft Otten Pet Cages altijd een passende oplossing.

Caviatafels en konijnenrennen

Zo bouwen we voor het onderwijs aan leerlingen van groenscholen grote konijnenrennen of meerdelige verblijven. Deze kunnen worden voorzien van een handige lade om het verblijf eenvoudig schoon te houden. Ook maken we diverse soorten tafelkooien voor hamsters en cavia’s, de zogenoemde ‘caviatafels’. Hierbij kan de onderzijde gemaakt worden van plexiglas zodat de dieren goed zichtbaar zijn.

knaagdier in geschiedenis blok

Handige oplossingen

In onze meerdelige verblijven kunnen witte HPL tussenwanden geplaatst worden. Deze afscheidingen zorgen dat u gemakkelijk extra dieren kunt plaatsen, of de mannetjes en vrouwtjes van elkaar kunt scheiden als dat wenselijk is. Vanzelfsprekend zorgen we ook voor hooiruiven, drinksets en andere inrichting van het verblijf van de knaagdieren.

Voorbeelden

Weet u nog niet precies wat u zoekt, kijk dan even bij de voorbeelden. Heeft u uw keuze bepaald, dan kunt u ons de maten en een aantal foto’s van de locatie doorsturen. Wij nemen dan contact met u op voor het bespreken van uw wensen. U kunt natuurlijk ook een afspraak maken, dan komen we ter plaatse uw verblijf inmeten en de opties bespreken.

Ons assortiment

Wij beloven plechtig...