Hondenkennels

Otten Pet Cages biedt een veelvoud aan oplossingen voor het verblijf van uw hond. We bouwen hondenkennels en andere hondenverblijven voor binnen en buiten gebruik, zelfs voor onderweg. Al onze hondenkennels voldoen aan alle moderne welzijnsnormen. Ze zijn niet alleen stevig gebouwd maar ook zeer makkelijk te reinigen.

kat in geschiedenis blok

Professionele kennels voor binnen en buiten

We hebben jarenlange ervaring in het bouwen en inrichten van hondenkennels voor professionele gebruikers zoals hondentrimsalons, fokkers, dierenasiels en dierenartsen. Onze maatwerk buitenverblijven zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal. De binnenkennels zijn opgebouwd uit aluminium kokers met trespa/hpl platen en/of betonplex. Ze zijn gelijmd en indien gewenst demontabel, voorzien van anti-slipvloer en voederset. Speciaal voor fokkers voorzien we de kennel ook van een warmtelamp of bodemverwarming, zodat kwetsbare puppy’s in een warme, veilige omgeving kunnen verblijven.

Voorbeelden van hondenkennels

We denken graag met u mee om overal de meest optimale oplossing te creëren. We maken naast kamerkennels en werpkisten ook nachthokken, benches, transportkennels en autokooien. Zelfs een camperinbouw is mogelijk. Hieronder vindt u voorbeelden van tevreden klanten. Heeft u uw keuze gemaakt? Mail ons de afmetingen en voeg eventueel foto’s bij van de locatie. Daarna ontvangt u op korte termijn een passende offerte. Bent u dierenarts, fokker of pensionhouder, of heeft u een uitlaatservice? Dan kunt u ook een afspraak maken met een van onze specialisten voor een vrijblijvend adviesgesprek over de juiste hondenkennel.

Ons assortiment